Cauți un apartament de închiriat în Piața Victoriei? Nobileo te salvează!

Atunci când nu ești încă pregătit să îți cumperi casa ta și un apartament de închiriat în Piața Victoriei îți face cu ochiul, Nobileo te susține și te încurajează să faci alegerea de care tu și jobul tău aveți nevoie. Indiferent dacă vă interesează un apartament de închiriat în Piața Victoriei pentru a fi mai aproape de locul de muncă sau, pur și simplu, pentru că vă  place foarte mult zona, avem oferte bune pentru tine.

Astăzi ne-am gândit să vă propunem spre închiriere un apartament cu 3 camere situat într-un imobil exclusivist, recent finalizat, din zona Piața Victoriei. Clădirea este structurată S+D+P+7 și dispune de pază permanentă și supraveghere video. De fapt, este lesne de înțeles că într-o zonă atât de celebră și de cochetă din București să existe condiții de trai excelente.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale acestui apartament, acest dispune de o suprafață utilă generoasă, de 112 mp și este divizat în: living (33 mp), 2 dormitoare (12 mp, 15 mp), dressing (6 mp), bucătărie închisă (13 mp), 2 băi, 1 grup sanitar pentru oaspeți, plus 2 terase spațioase de 18 mp, respectiv 19 mp. Mai mult decât atât, finisajele folosite fac parte din clasa premium, iar mobilierul este modern și de foarte buna calitate. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, de aici rezultă faptul că nu va mai fi necesar ca, odată ce ați ajuns aici, să faceți reparații sau investiții capitale. Vă așteaptă o casă deja mobilată și complet dotată în care vă puteți muta în orice moment.

Prin urmare, trebuie doar să vă faceți bagajele și să veniți aici, în acest apartament extrem de drăguț, aflat în inima Bucureștiului. De regulă, studenții sunt cei care caută apartamente de închiriat în Piața Victoriei, însă nu este exclus să existe și familii dornice să se mute mai aproape de centrul Bucureștiului, fie din motive ce țin de latura profesională, fie datorită unor circumstanțe de ordin personal.

În mod sigur sunteți curios să aflați și unde v-ați putea parca mașina, în condițiile în care veți locui în acest apartament din zona Piața Victoriei. Astfel, spunem că pentru mașinile dumneavoastră vă stau la dispoziție 2 locuri de parcarea subterană. Așadar, seara nu veți mai petrece minute în șir căutând un loc de parcare, ci veți avea propriul loc, chiar în apropierea blocului.

În altă ordine de idei, apartamentul are o locație excelentă, în imediata vecinătate aflându-se restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, centre spa, precum și Parcul Kiseleff. Gândiți-vă doar cât de frumoase sunt plimbările în aerul răcoros al verii în acest loc de-a dreptul minunat!

Nobileo te ajută să îți găsești casa potrivită într-un timp record!