Personalizarea locuintei este o sarcina simpla

Este ușor să înfrumusețați un dormitor cu lenjeriile de pat potrivite, astfel încât oricine poate apela la Casanewconcept care se lauda cu o gamă largă de produse care să se potrivească tuturor preferințelor. Seturile de 6 piese sunt la mare cautare deoarece se dovedesc a fi ideale pentru paturile duble, iar aceste modele vor multumi, cu siguranta, pe toata lumea.

Vedeți toate opțiunile

Oricine caută un set de lenjerie de pat din 6 piese trebuie să știe că aici au o varietate de opțiuni, iar fiecare este perfectă pentru toate tipurile de dormitoare, motiv pentru care este ușor să iei decizia corectă. În plus, pentru că evenimentul are loc online, este nevoie de doar câteva minute pentru a trece în revistă toate produsele, față de mai bine de o oră într-un magazin fizic. Cu alte cuvinte, cumpărăturile au devenit mai convenabile și mai ușoare ca niciodată, așa că atunci când ai nevoie de lenjerie intima nouă, merită să te bazezi pe Casanewconcept. În același timp, aceste cearșafuri au un set format din 6 piese, cearșaf și cuvertură, și 4 fețe de pernă.

Materiale diferite

Oricare ar fi decizia luată, produsele sunt realizate cu cele mai bune materiale, finețea, bumbacul comun și satinul sunt prima alegere pentru preferința cumpărătorului. Fiecare dintre ele asigură un nivel ridicat de confort, absolut necesar în toate condițiile, dar cu un aspect care îi va satisface și pe cei mai pretențioși.

Diverse modele

Când vine vorba de design, așadar, există nenumărate variații, de la cea mai simplă lenjerie intimă într-o singură culoare până la cele cu modele atractive, fie că sunt peisaje, forme geometrice, diferite modele sau mesaje. Produsele sunt întotdeauna la înălțimea așteptărilor si oricine merita sa profite!

Întreținere simplă

Când vine vorba de întreținere, clienții nu trebuie să-și facă griji deoarece aceste reguli sunt ușor de aplicat și variază în funcție de materialul din care este făcută lenjeria, de obicei o mașină de spălat este setată între 30 și 60 de grade, iar un fier de călcat poate fi folosit până la 120 de grade. Acest lucru prelungește cu ușurință durata de viață a lenjeriei, care oricum este realizată din materiale de înaltă calitate.

Preturi mici

Așadar, dacă alegeți seturi de lenjerii de pat de lux vă veți bucura de un produs de calitate care va schimba starea de spirit a dormitorului dvs., dar veți obține și cele mai mici prețuri de pe piață, foarte ușor de urmărit și toate ofertele disponibile pe site-ul.