Foloseste cu incredere functia de calculator sarcina de pe clubulbebelusilor.ro

Daca va aflati in situatia in care va doriti sa aflati cu o oarecare exactitate data la care ati ramas insarcinata pentru a anticipa cat mai fidel pe cea a nasterii, trebuie sa stiti ca pe site-ul nostru, clubulbebelusilor.ro, aveti posibilitatea de a folosi un calculator sarcina. Este posibil sa nu stiti ca perioada menstruatiei si ovulatia sunt primele doua saptamani ale sarcinii. Este total de inteles ca esti putin confuza, mai ales daca ciclul tau este mai lung sau mai scurt decat ciclul mediu de 28 de zile. Astfel, din cauza acestor dereglari pot aparea erorile si nu vei sti cand anume ai ramas insarcinata sau daca intr-adevar esti insarcinata.

Desi majoritatea sarcinilor dureaza aproximativ 40 de saptamani, exista alti factori de luat in considerare pentru a cunoaste data scadenta asteptata. Folosind data ultimei perioade si durata ciclului, calculatorul nostru va va ajuta rapid sa va estimati data care va intereseaza si asta, tinand cont de lungimea ciclului, indiferent daca este mediu, mai scurt sau mai lung.

Daca sunteti sigur de ziua conceptiei, puteti utiliza si acea data. Calculatorul nostru ia in calcul primele doua saptamani corespunzatoare perioadei si ovulatiei dumneavoastra. Prin umare, pentru a afla cand anume ati ramas insarcinata, trebuie doar sa urmati acesti trei pasi foarte simpli pentru a calcula data pe care o asteptati:

1. Incepeti prin a determina prima zi a ultimei perioade si durata medie a ciclului. Aceasta este perioada de timp dintre prima zi a unei perioade si prima zi a perioadelor ulterioare. Daca sunteti sigur de ziua exacta a conceptiei, puteti utiliza si acea data.

2. Introduceti datele solicitate in calculator.

3. Apoi faceti clic pe Start calcul!

Amintiti-va ca aceasta este o estimare si nu o data fixa. Toate sarcinile sunt unice, iar informatiile pe care vi le amintiti pot sa nu fie chiar cele mai corecte, mai ales daca sarcina nu era una prevazuta. Cu toate acestea, acest calculator pentru sarcina poate fi o modalitate foarte utila pentru a va putea da seama, cu aproximatie, cand ati ramas insarcinata. Desigur, acest pas are o importanta aparte, pentru ca va ajuta sa va dati seama in a cata saptamana sunteti in acest moment, va puteti planifica o vizita la medicul care va supravegheaza sarcina pentru a observa evolutia sa, dar si pentru a determina sexul copilului.

Asadar, vorbim despre o serie de avantaje, la care se adauga cea mai importanta: anticiparea momentului in care veti naste, adica a lunii, iar ulterior, medicul va va spune si in ce decada a acesteia va avea loc nasterea propriu-zisa.

Clubul Bebelusilor poate fi o adevarata sursa de informare atunci cand esti insarcinata, si nu numai. Aboneaza-te si fii la curent cu toate noutatile noastre!