Este timpul să ieși în evidență cu o nouă schimbare de look

Saloanele de beauty dedicate strict nevilor bărbătești nu trebuie văzute ca pe niște centre în care masculinitatea își pierde din nuanță. Așa cum femeile au nevoie de anumite servicii de îngrijire personală, la fel și bărbații simt nevoia de relaxare într-un spațiu special amenajat, indiferent că vorbim despre tuns, masaj, manichiură sau pedichiură. În ultimii câțiva ani, frizeriile și-au extins gama de beneficii, astfel că tot mai mulți adepți le trec pragul. Dacă ești în căutarea unui salon barbați București, vino la Menby Paint Salon Doroanți, spațiul în care bărbații aleg să se simtă bine în pielea lor.

Lăsând tratamentele cosmetice deoparte, cât de importantă crezi că este schimbarea de look atunci când vine vorba de aspectul unui bărbat? Ei bine, ceea ce nu înțeleg mulți dintre noi este faptul că atât femeile, cât și bărbații pot beneficia de schimbări în egală măsură. Vorbim despre un concept benefic care ne ajută să evoluăm pe toate planurile. Vrei un nou loc de muncă, șuvițe colorate sau de un stil vestimentar îndrăzneț? Noutatea nu face altceva decât să ne testeze limitele.

Tunsoarea, hainele, accesoriile vestimentare și atitudinea, toate contribuie la formarea stilului tău personal. Dacă ești nemulțumit de ceea ce vezi în oglindă, este timpul să faci o schimbare, iar dacă reziști să faci transformarea către o nouă apariție, află că totul se poate rezolva cu un minim de efort. Există mai multe metode pentru ca un bărbat să iasă în evidență. Unele sunt incorecte, în timp ce altele promit rezultatele așteptate. Pe lângă aspectul fizic trebuie să lucrezi și la ceea ce reprezinți. Îi disprețuiesc pe cei care aleg să iasă în evidență prin limbajul urât, conflicte sau scandaluri, în schimb, îmi plac cei care știu să atragă atenția cu o glumă inteligentă, o remarcă amabilă sau un sfat prietenos.

Cauți tunsori moderne pentru bărbați? Anul acesta, frezele extrem de scurte sunt la modă, dar coafurile impresionante rămân cele în care specialiștii aplică anumite tehnici pe părul ceva mai lung. Cel puțin în cazul bărbaților, o vizită la barber shop îi scutește de multe probleme. De cele mai multe ori, o coafură scurtă este atât de simplu de întreținut, încât uscarea este inutilă. Tunsul, bărbieritul și vopsitul rămân cele mai bune opțiuni pentru persoanele cu păr fin și subțire.

Adesea este dificil să găsești cea mai bună coafură sau tunsoare care să ți se potrivească dacă ai părul scurt. În cazul bărbaților, diversitatea nu este atât de mare, motiv pentru care sarcina de a obține look-ul potrivit este și mai supusă presiunii. Intră pe menby.paintsalon.ro și vezi unele dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați de anul acesta.