Detailing Auto – soluții și metode de curățare adecvate pentru mașina ta

Când aveți nevoie de un serviciu legat de îngrijirea personală, alegeți un grup de specialiști care să inspire încredere și să vă ofere siguranța că vor îndeplini misiunea cu succes, nu? De ce să nu aplicați aceeași metodă și mașinii cu care vă deplasați zilnic din punctul A în punctul B? Pentru că activitatea de a conde a devenit mai mult decât o simplă necesitate, ar trebui să primească aceeași îngrijire și atenție, mai ales dacă timpul petrecut la volan reprezintă deja cel puțin un sfert dintr-o zi.

La ArtForCars, recunoaștem faptul că vehiculul este unul dintre cele mai scumpe bunuri pe care oamenii le dețin, motiv pentru care vă sfătuim să nu-l încredințați nimănui. Indiferent dacă îl folosiți pentru muncă, cumpărături sau activități de familie, automobilul devine un însoțitor de încredere pe care trebuie să îl întrețineți. Apelează la profesioniștii din echipa noastră și permite-le să-i oferim îngrijirea potrivită, astfel încât să rămână alături de voi mult timp de acum înainte. Beneficiază acum de cele mai bune servicii de car detailing București.

Întreținerea unui vehicul crește longevitatea acestuia. Trebuie să înțelegeți că interiorul este la fel de important ca restul părților, în ciuda faptului că accentul se pune de obicei pe exterior și pe componentele funcționale. Vorbim despre dezvoltarea unei atmosfere plăcute, respirabile și igienice, precum și despre eradicarea microorganismelor acumulate în habitaclu. Indiferent dacă intenționați să vindeți vehiculul sau să-l păstrați cât mai mult timp posibil, acesta trebuie decontaminat periodic pentru a-l păstra în stare impecabilă.

La ArtForCars folosim soluții și tehnici de curățare adecvate fiecărui tip de material interior și finisaj exterior. Lăsați-vă automobilul în grija profesioniștilor noștri! Indiferent că vorbim despre piele, vinyl sau material textil, toate acestea pot fi folosite pentru a construi tapițeria unui vehicul. Dacă aveți un interior din tapițeria din piele, aceasta va fi tratată cu o serie de balsamuri specifice cu efect de lungă durata, întrucât este mult mai greu de întreținut din cauza susceptibilității la deteriorări neintentionate. De fiecare dată când intri în vehicul, scaunele vor fi mai moi, mai netede și vor emana un miros plăcut.

Curățarea tapițeriei textile, care include zone greu accesibile, este un proces delicat, însă profesioniștii noștri sunt bine echipați cu metode și materiale de curățare create special pentru amenajarea interioară. De cealaltă parte, curățarea pielii se efectuează cu ingrediente sigure pentru piele care nu vor dăuna. Având în vedere că îți pierde elasticitatea în timp, pielea uscată este susceptibilă la îmbătrânire accelerată, crăpare și, în cele din urmă, la rupere. Este nevoie să se aplice un proces de hidratare o dată la fiecare 6 luni. După curățare, pielea este răsfățată cu o cremă și un balsam special create pentru acest tip de substanță interioară.