Dr. Kurbe, specialist în extracții dentare și tratamente stomatologice profesioniste

Dinții naturali sunt meniți reziste toată viața, iar stomatologii preferă să trateze problemele care vă afectează dinții și gingiile în măsura în care se poate, în detrimentul proceselor stomatologice dureroase. Cu toate acestea, uneori, dinții sunt prea deteriorați din cauza traumei sau a cariilor pentru a trata problema. Acestea sunt câteva motive comune pentru care extracția dentară este importantă la un anumit moment din viață. În aceste cazuri, un stomatolog cu specialitate pe extracție dentară sau un chirurg bucal, cum ar fi cei de la Dr. Kurbe Dental Clinic. Medicii stomatologi recurg la extragerea unui dinte doar ca ultimă soluție, după ce toate celelalte opțiuni de tratament au fost epuizate.

Două proceduri de extracție diferite

Există două tipuri diferite de proceduri utilizate pentru extragerea unui dinte. Dacă dintele este vizibil și poate fi prins cu pense, acesta poate fi scos printr-o simplă extracție. Această procedură poate fi efectuată în cabinetul dentistului Dr. Kurbe, de obicei sub anestezie locală, astfel încât să nu simțiți nicio durere.

Cu toate acestea, uneori, dinții cu probleme nu sunt vizibili sau nu pot fi nimeriți ușor. Este posibil ca un dinte să se fi rupt sub linia gingiei sau să nu fi erupt complet, adică să fi ieșit din gingii. În acest caz, este necesară o extracție dentară. Această procedură este efectuată de un stomatolog specializat în extracție dentară din București, dacă doriți să vă găsiți un stomatolog bun aici. Dr. Kurbe este lângă tine atunci când durerile devin imposibil de suportat.

Când ar trebui să vă programați pentru o extracție dentară în București?

Există mai multe motive pentru ar trebui să luați în considerare aceste extracții dentare în București, la Dr. Kurbe Dental Clinic. În primul rând, boala parodontală afectează structurile care înconjoară dinții și îi mențin la locul lor. Cele mai vizibile dintre aceste structuri sunt gingiile. O altă structură parodontală importantă este alveola în care se află dintele, numită alveola. Placa care se formează pe dinți după ce ați mâncat conține bacterii care pot provoca infecții parodontale. O infecție parodontală severă, care vă afectează atât gingiile, cât și alveola, vă poate provoca slăbirea stratului dinților și poate necesita o extracție.

De asemenea, supraaglomerarea dentară apare atunci când dinții tăi sunt prea mari, ceea ce face ca dinții tăi să devină strâmbi. Astfel, pentru ca ortodonția să fie eficientă, totuși, trebuie să existe spațiu suficient pentru ca dinții să se miște. Dacă acest lucru nu se întâmplă, se poate să fie necesară o extracție dentară pentru a salva dinții sănătoși și a avea o dantură cât mai aliniată.

Apelează la Dr. Kurbe vă ajută să aveți o dantură perfectă, dar mai ales sănătoasă. Nu ezita să alegi extracții dentare în București atunci nevoie o cere.