De ce va recomandam Femibion

Perioada sarcinii reprezinta o perioada complexa pentru fiecare viitoare mamica si sunt foarte multe reguli de care trebuie sa se tina cont, astfel ca Femibion vine in ajutorul acestora cu cele mai bune sfaturi si suplimentele alimentare necesare. Bineinteles, este esential sa se adopte o dieta cat mai sanatoasa si completa, iar aceasta poate fi pregatita alaturi de nutritionist. Este normal ca in aceasta perioada femeile sa aiba un apetit mai mare, insa chiar daca va naste gemeni sau tripleti nu este nevoie sa manance „cat pentru doi” intrucat cresterea in greutate poate atrage mai multe probleme si este dificil ca dupa nastere sa se scape de kilogramele in plus.

Greutatea obisnuita

Cu alte cuvinte, o femeie cu o greutate normala inainte de sarcina, va depune intre 11 si 16 kg in aceasta perioada, insa este important de stiut ca pe langa mesele obisnuite si necesarul caloric trebuie sa se adauge inca 200 de calorii in fiecare zi in ultimele trei luni de sarcina, fara ca pana in acel punct sa fie nevoie de ceva suplimentar.

Dieta sanatoasa

Femibion recomanda ca mesele sa fie cat mai sanatoase posibile, in special in cazul femeilor insarcinate, iar aici pot fi incluse mai multe, incepand de la paine, cereale, cartofi, orez, paste, alaturi de fructe si legume, fibre si proteine, carne, peste, iaurt, lapte, cascaval si nu numai. Totodata, se recomanda evitarea grasimilor pe cat posibil, precum fierbelea anumitor alimente in loc de prajire.

Nutrienti

Cu alte cuvinte, dieta trebuie sa includa mult fier, calciu si acid folic, pentru ca bebelusii au nevoie de acesti nutrienti inca din prima zi. Asadar, fierul se gaseste in carnea rosie, fructele confiate, legumele verzi si cereale, iar calciul se gaseste in lactate, in timp ce acidul folic poate fi procurat, in principal, din legumele verzi, orez sau cereale.