Cizmele ideale

Daca ai nevoie de o pereche de cizme lungi pe care sa te poti baza iarna asta, o pereche de cizme de calitate, cu un design modern, potrivite atat in cadrul unor evenimente, cat si in viata de zi cu zi, poti face ca mine si sa comanzi cu incredere de la Joyas intrucat am fost pe deplin multumita si trebuie sa recunosc ca sunt foarte pretentioasa. Probabil ca oricine stie care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca cizmele de dama, iar cele de la Joyas aduc toate plusurile, incepand de la un aspect placut, la versatilitate, calitate, confort, dar si preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Eu am dat intamplator peste acest magazin online si trebuie sa recunosc ca am fost sceptica in prima faza, dar dupa prima comanda increderea mi-a fost castigata. In primul rand, gama e foarte variata, asa ca sunt sigura ca oricine va gasi o pereche potrivita si asa nu mai trebuie sa pierdem timpul prin magazinele aglomerate unde oricum niciodata nu gasesti marimea de care ai nevoie sau dai peste alte probleme. Mi-a placut mult ca site-ul e bine impartit pe categorii, asa ca e usor de parcurs, iar interfata e intuitiva, dar si foarte simplu sa ajungi dintr-o parte in alta, motiv pentru care uneori poti gasi cizmele potrivite doar din doua, trei click-uri.

Eu mi-am cumparat doua perechi, prima pereche fiind comandata ca sa fiu sigura de calitatea produselor, iar cea de-a doua a urmat cateva zile mai tarziu. Ambele perechi arata perfect, as putea zice ca mai bine si decat in poze, dar cel mai important e ca ambele se pastreaza calduroase si fac ca toamna sa fie mult mai placuta si mai usor de depasit. Talpa e moale si la interior si la exterior, motiv pentru care nu vei aluneca cu cizmele nici pe suprafetele umede, ceea ce este esential, in special daca alegi un model cu toc, pentru ca vrei sa ai parte de cele mai bune conditii.