Cumpără o nouă locuinţă într-un cartier rezidenţial aflat în construcţie

Investiția într-o locuință nouă într-un cartier rezidențial aflat în construcție poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai putea lua. Deși poate părea un pas îndrăzneț la început, avantajele pe termen lung sunt nenumărate. În primul rând, vei avea oportunitatea de a alege o casă care se potrivește exact nevoilor tale și stilului tău de viață. De asemenea, vei fi unul dintre primii locatari din complex, ceea ce înseamnă că vei avea acces la cele mai noi tehnologii și facilități.

În plus, un cartier rezidențial în construcție poate fi un mediu mai sigur și mai curat, în comparație cu unul existent, unde probleme legate de infrastructură sau mediu pot fi mai persistente. De asemenea, vei avea acces la o gamă largă de activități recreative și sociale, care vă îmbunătății calitatea vieții. Deoarece valoarea acestor proprietăți crește în timp, vei avea posibilitatea de a obține un profit semnificativ atunci când vei decide să vinzi sau să închiriezi proprietatea. 

Amplasamentul este un factor cheie atunci când vine vorba de cumpărarea unei locuințe noi. De fapt, poate fi cel mai important aspect, deoarece poate avea un impact major asupra valorii de piață a viitoarei construcții. Dacă amplasamentul este într-o zonă în creștere, acesta poate însemna că valoarea de piață a proprietății va crește în timp. De exemplu, dacă vorbim despre case de vânzare în Tunari, amplasamentul poate influența accesibilitate, siguranța, facilitățile și calitatea vieții în bine. În plus, dacă dorești să locuiești într-o zonă liniștită și verde, ar fi recomandabil să cauți un amplasament aflat la periferia orașului.

Dacă te gândești să cumperi o casă în rate, există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi eligibil. În primul rând, trebuie să ai o sursă stabilă de venit și un istoric bun de credit. De asemenea, este posibil să fii solicitat să prezenți documente financiare, cum ar fi declarații de venit sau extras de cont. Banca sau instituția financiară poate verifica, de asemenea, dacă ai datorii neplătite sau alte obligații financiare. În plus, va trebui să plătești un avans sau o garanție pentru a te asigura că ești în măsură să duci la bun sfârșit plățile ratelor. În general, cu cât ești mai pregătit din punct de vedere financiar și ai un istoric bun de credit, cu atât mai ai mai multe șanse de a obține un împrumut pentru casă. 

Locuințele construite de IVONCO Residential sunt perfecte pentru a trăi o viață ideală într-un cadru natural cu vederi spectaculoase, care să ofere un nivel de confort sporit. Proiectat pentru a îndeplini dorințele tuturor celor care caută un cămin nou, acest complex rezidențial poate fi tot ce ți-ai dorit.