Cauți lanț cu stele? Alege din ofertele Rainbow Glam

Cum să alegi bijuteria ideală pentru momentul perfect? Un accesoriu de pus la gât îți poate schimba radical outfitul. La prima vedere, un lanț poate părea doar un simplu decor.  Cu toate acestea, poate îmbunătăți zona decolteului și, de asemenea, ajută la crearea unei ținute demne de invidiat. Pe rainbowglam.ro găsești lanț cu stele, cu fluturi, cu pandantiv, brățări și inele asortate. Nu rata ofertele din sezonul acesta.

Pentru că nu orice lucru pe care îl purtăm ne avantajează, ne-am gândit să oferim câteva sfaturi în materie de stil. Atunci când selectezi lungimea corectă a lanțului, este important să iei în considerare câteva caracteristici precum dimensiunea gâtului, înălțimea, forma corpului și a feței. Deși pot părea lipsite de sens, micile detalii sunt cele care fac diferența.

Dimensiunea gâtului

Măsoară-ți gâtul înainte de a cumpăra orice colier și, dar mai ales când vine vorba de un choker. Indiferent de cifra pe care o indică banda de măsurat, adaugă doi inci pentru a obține o lungime confortabilă. Adăugați încă patru și vorbim despre o lungime grozavă pentru un pandantiv sau un colier.

Înălţimea

Înălțimea ta este un alt factor pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când vrei să cumperi un lănțișor, mai ales dacă vrei să-ți scoți corpul în evidență. Femeile mai mici de statură ar trebui să se orienteze către lănțișoare care nu depășesc lungimea de 20 de inci. În schimb, femeile înalte pot purta orice tip de colier, deoarece au tendința de a accentua cadrul înalt.

Forma corpului

Privirile se opresc întotdeauna odată cu continuitatea pandantivului, așa că, dacă nu vrei să accentuezi o anumită parte a corpului, evită colierele care se termină aproape de bust. În schimb, pentru femeile cu bust mic, un lanț mai lung și subțire sau în straturi ar putea arăta grozav. De asemenea, accesoriile care au o lungime peste linia bustului ar trebui evitate de femeile cu forme mai proeminente, deoarece nu va atârna într-un mod corect. Dacă te regăsești în această situație, poți încerca un colier care să nu depășească lungimea de 22 de inci.

Forma feței

Încă un lucru pe care nu îl știai despre accesoriile de gât este că te ajută să-ți scoți în evidență cele mai puternice trăsături ale feței. Femeile cu fața rotundă ar trebui să evite colierele scurte sau chokerele, deoarece îi vor accentua rotunjimea feței. Femeile cu fața ovală pot profita de orice tip de colier, iar cele cu fața lunguianță ar trebui să se orienteze către coliere mai scurte.  Fețele în formă de inimă arată grozav cu chokerele sau cu orice colier scurt, deoarece creează o iluzie de plenitudine și echilibrează o bărbia îngustă.