Costuri reduse pentru pachete complete de îngrijire a bătrânilor

Cămin de bătrâni are în vedere propunerea unui set de beneficii, pe toate planurile, pentru a face din perioada petrecută aici, o experiență extrem de plăcută, care să le satisfacă toate nevoile și să le ofere activități și condiții care să îi ajute să dea uitării perioadele mai nefaste pe care au fost nevoiți să le îndure până în momentul în care au luat decizia de a ne oferi toată încrederea, lăsându-și bunăstarea pe mâinile noastre.

Pe lângă beneficiile de ordin material, medical și sentimental de care au parte fiecare dintre bătrânii care ne-au ales să le fim familie, aceștia dispun și de o serie de avantaje pe plan financiar, fiindu-le puse la dispoziție prețuri și pachete promoționale. Astfel că aspectele cu privire la azil bătrâni preț sunt distribuite în funcție de pachetul ales, fie el standard sau pachet special.

Pachetul standard

Acest pachet este destinat persoanelor singure, care fie din considerente financiare, fie din cauză că nu mai pot suporta singurătatea, sau din dorința de a nu deveni o povară pentru cei din jur, au decis să opteze pentru stabilirea într-un astfel de cămin unde să îi fie îndeplinite toate dorințele și nevoile, în timp ce se bucură de zile liniștite și fără griji, în compania unor persoane cu situații similare, cu care își pot petrece timpul liber și totodată își pot împărtăși experiențele unice de viață. Acest pachet include numeroase beneficii de ordin medical, precum posibilitatea de a apela oricând la serviciile unui medic generalist, poate beneficia de tratament personalizat dar și de asistență 24/24 În plus, le sunt asigurate condiții optime de relaxare precum tv, internet și numeroase spații de relaxare și recreere. De asemenea, sunt asigurate 3 mese pe zi, plus 2 gustări, toate realizate din ingrediente naturale provenite din surse sigure.

Pachet special

Acest pachet este conceput pentru familii de două persoane și presupune servicii de cazare în garsoniere de lux ce dispun de grup sanitar și bucătărie proprii, ca beneficii suplimentare față de ceea ce presupunea deja pachetul standard. Astfel că, cei ce optează pentru un astfel de pachet vor beneficia de asemenea de toate specificațiile celui dintâi.

Prețurile finale se calculează într-o manieră personalizată, în funcție de complexitatea îngrijirii și a serviciilor de care vor să beneficieze. În acest mod ne dorim să conturăm oferte adecvate tuturor nivelurilor de buget, dar să punem la dispoziția tuturor îndeplinirea, într-un mod profesionist și atent, a tuturor nevoilor de bază. Astfel aveți garanția că fiecare dintre bătrânii care au ales să își lase viața, pe toate aspectele ei, în mâinile noastre, vor beneficia de condiții deosebite, ce se situează la standarde înalte de calitate, conforme legislației în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *