Conacul Negoiță – cazare care oferă mai mult decât confort

Pentru cei care doresc să facă o călătorie în trecut, pe vremea când boierii se desfătau cu bucate delicioase și locuiau în conace uriașe și impunătoare, Conacul Negoiță este locul care le poate îndeplini aceste vise. Ascuns de pădurile falnice și de râurile puternice din munți, acest loc de cazare va reuși să transpună realitatea într-un vis. Câteva zile petrecute aici vor fi o gură de aer proaspăt pentru toți iubitorii de natură, care doresc să-și ia o gură de aer proaspăt într-o vacanță. Vei putea trăi experiența trecutului și a boierimii și vei retrăi nostalgia trecutului.

Conac boieresc în mijlocul naturii

Dacă te vei caza la Conacul Negoiță vei avea parte de o experiență a cazării extrem de diferită de tot ceea ce ai întâlnit până acum. Liniștea fiecărui moment, pacea din natura și relaxarea pe care o vei simți sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să iei în calcul conacele boierești ca variantă de cazare pentru vacanța ta. Timp de câteva zile, tot ceea ce va conta va fi ca tu să te conectezi cu natura într-o atmosferă de vis, înconjurat de o mulțime de elemente definitorii pentru perioada boierimii.

Tradițional și modern

Ceea ce face conacul este să îmbine într-un mod fericit cele mai frumoase și mai fascinante lucruri din viața noastră. Astfel, vei putea să te bucuri de toate obiectele de mobilier rupte din filmele vechi în timp ce poți să te folosești și de tot ceea ce înseamnă facilități oferite de secolul XXI. Vei avea parte de o experiență inedită, pusă la dispoziție de unele dintre cele mai frumoase peisaje și de atmosfera pe care o vei simți la conac. Dincolo de toate, câteva zile aici vin la pachet cu o relaxare totală și o stare de spirit calmă și liniștită.

Reîncărcarea bateriilor

Pentru cei care sunt încărcați cu tot de felul de sarcini și pentru cei care muncesc foarte mult în restul anului, Conacul Negoiță este locul perfect de unde pot să se reîncarce cu energie. O locație de poveste, într-o atmosferă guvernată de liniște și pace, care vor face din vacanța ta una de neuitat. Activitățile și plimbările relaxante sunt la ordinea zilei, iar starea de spirit cu care vei pleca de acolo este greu de descris.

Prețuri excelente

Oferta de prețuri de la Conacul Negoiță este realizată în funcție de toate buzunarele și încercă să acopere toate nevoile.  Vei avea parte de servicii de excepție, la cel mai înalt grad de calitate, fără să scoți din buzunar o avere. Nu vei regreta nici o secundă alegerea făcută și te vei putea bucura de cele mai frumoase și mai fascinante peisaje pe care le-ai putea admira. Vezi oferta noastra pentru conace boieresti cazare.