Ce fel de camera sa alegi pentru monitorizarea traficului

Cu siguranta, multi soferi au fost pusi in situatii neplacute in trafic, iar pentru a le evita sau pentru a avea o dovada in fata autoritatilor este ideala o camera video auto prin care se monitorizeaza traficul. Poti sa dai click aici pentru a avea acces la o gama foarte variata si pentru a te bucura de cele mai bune preturi de pe piata, iUni fiind un magazin online foarte bine dotat.

Functiile principale

Bineinteles, acestea difera de la un model la altul, insa cea mai importanta este cea de inregistrare audio video. Rezolutia poate sa difere, insa majoritatea modelelor pot filma Full HD in ziua de azi, astfel ca imaginile capturate sunt de o calitate foarte buna, unghiul de filmare de 170 de grade poate fi suficient in majoritatea situatiilor, iar unele modele dispun si de un senzor de detectare a miscarii. Asadar, atunci cand este detectata o miscare va incepe automat inregistrarea, motiv pentru care functia e foarte utila.

Usor de folosit

Totodata, o camera video auto e foarte usor de utilizat, functiile fiind accesate foarte simplu, interfata fiind intuitiva, iar cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet se pot descoperi si multe altele.

Cumpara acum

Asadar, daca dai click aici la iUni vei putea alege dintr-o multime de modele, pentru toate nevoile si bugetele, avantajul fiind ca activitatea se desfasoara online, astfel ca cea mai potrivita optiune se poate afla chiar si la 2, 3 click-uri distanta. Totodata, preturile sunt foarte prietenoase, iar cei care isi doresc, au ocazia de a testa dispozitivele in showroom pentru a fi siguri ca vor lua cea mai buna decizie. Pe langa preturile bune, sunt propuse adesea si o multime de oferte, iar cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei se va bucura si de livrare gratuita prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *