Tot ce nu știai despre Videochat

Cu toții știm ce este videochatul și cât de multe avantaje aduce cu sine optarea pentru un astfel de job. Dar ce ai crede dacă ți-aș spune că beneficiile sunt mult mai multe decât cele la care te gândești când auzi despre acest domeniu? Hai să vedem o listă a celor mai semnificative lucruri de care poți avea parte ca model de videochat la Studio Safir.

Banii

Evident că în momentul în care ești în căutarea unui nou loc de muncă, factorul financiar are cel mai puternic cuvânt de spus. Astfel că, dacă nu te mulțumești cu puțin și îți dorești sume mari încă de la început, acesta este jobul ideal pentru tine. O tânără fără experiență, timorată, emoționată sau rușinată, care nu poate menține o discuție pentru prea mult timp poate câștiga chiar și 400 de euro luna, ca salariu de plecare. În schimb, fetele cu experiență, care reușesc să mențină viu interesul interlocutorului minute în șir, pot ajunge să câștige chiar și 4000 de euro lunar.

Libertate

Ce este mai plăcut decât să ai posibilitatea ca tu să decizi când, cât și unde să lucrezi? La Studio Safir nu vei avea stresul că trebuie să fii prezentă la job la 7 dimineața și nici că trebuie să stai să muncești 8 ore în continuu. Sau poate îți dorești să lucrezi mai mult într-o anumită zi pentru ca următoarele să îți permiți să îți iei un mini concediu. Toate acestea sunt posibile dacă alegi să lucrezi ca model de videochat la Studio Safir.

Flexibilitate

Nimic nu e mai neplăcut decât să trebuiască să te duci la locul de muncă când afară este prea frig, prea întuneric, plouă sau pur și simplu nu te simți în stare. Cu acest job toate grijile de acest tip au dispărut. Tu alegi de unde lucrezi, de acasă sau de la studio. Singura condiție pentru a-ți putea desfășura activitatea din confortul propriei locuințe este să ai un laptop cu o bună conexiune la internet și o cameră web de calitate. Din acest punct, tu decizi ce și cum faci, fără presiuni externe.

Intimitate

Fie că alegi să lucrezi de acasă, de la studio, ai certitudinea că fiecare secundă din conversația susținută cu fiecare client este confidențială, rămânând doar între voi doi. Nimeni altcineva nu vede și nu aude ce se întâmplă în acele momente, deci fără stres și fără rușine te poți simți în largul tău. Mai mult, ne dorim să realizăm sesiuni video oriunde în lume, însă suntem foarte precauți și cu privire la identitatea și dorințele tale. Altfel spus, nu realizăm sesiuni video în zone populate de români tocmai pentru a limita riscul ca fetele să fie recunoscute, mai ales pentru cele ce nu își doresc acest lucru.