Mancarea parca merge mai bine cu bautura adecvata

Situata intr-una din cele mai prolifice regiuni viticole din tara noastra, crama Budureasca este localizata in judetul Prahova, intr-o zona cu o traditie bogata in ceea ce priveste producerea de vin de cea mai buna calitate. Desi a fost inaugurata abia in anul 2013,aceasta a devenit intr-un timp foarte scurt una dintre asezarile cu renume pe piata autohtona, obtinand pana in prezent peste 250 de distinctii pentru produsele sale, premii acordate atat in tara cat si in afara granitei. Totodata, impreuna cu extinderea domeniului data de cererea tot mai mare, si soiurile de vin cultivate au devenit tot mai diverse, dand nastere la mai multe game ce poarta insemnul Budureasca, precum Origini, Exuberant, Noble 5 sau Bag in a Box. Daca si tu doresti sa experimentezi calitatea premiata si gusturile dintre cele mai diverse ale unei bauturi selecte, descopera gama de vinuri de la Budureasca.

Despre sortimentele disponibile

In ceea ce priveste varietatea de struguri cultivati pe domeniile Budureasca, aceasta este cuprinsa din soiuri romanesti, a caror regiune de provenienta se regaseste chiar pe meleagurile noastre, precum si varietati cu renume international, din productia carora iau nastere cele mai cautate sortimente pentru export. Daca nu ai in plan o vizita pe domeniile viticole din regiunea Dealu Mare in viitorul apropiat, magazinul nostru online iti sta la dispozitie cu o selectie generoasa, alcatuita din toate soiurile disponibile, ordonate in functie de gama, tipul de struguri, culoare si gust. De asemenea, pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati sau oferte te poti abona la newsletter-ul nostru, pentru a primi de veste despre acestea in cel mai scurt timp. Nu in ultimul rand, odata cu fiecare comanda pe care o plasezi vei beneficia de acordarea unui numar de puncte de fidelitate, acesta fiind proportional cu suma cheltuita. Odata cu colectarea acestora, poti alege oricand sa le folosesti pentru a beneficia de un discount suplimentar la produsele dorite cu ocazia urmatoarei comenzi.

Viziteaza crama Budureasca pentru o experienta de neuitat

Intinsa pe o suprafata de aproximativ 300 de hectare, podgoria Budureasca gazduiestepe pe teritoriile sale zeci de soiuri de struguri, fiecare cu specificatiile sale aparte. Situata in centrul acestui vast domeniu, crama este locul ideal pentru a afla mai multe informatii despre modalitatile de preparare, conditiile de maturare sau diverse recomandari de servire. De asemenea, pe langa turul incintei, doritorii pot participa si la sedinte personalizate de degustari, ce includ servirea unor sortimente de renume, beneficiind totodata si de asistenta unui sommelier la cerere. Daca si tu doresti sa te bucuri de aceasta experienta deosebita, descopera gama de vinuri de la Budureasca si participa la evenimentele pregatite, in cadrul carora poti servi cele mai de renume soiuri impreuna cu cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *