London Calling: City Break în inima Angliei

Titlul sună ca un cântec de orășel mic, știi tu, același soi de chemare care nu poate fi ignorată: “London calling”. Așa începe aventura tale, un city break Londra pentru a te pierde în inima Angliei, unde fiecare stradă are propria poveste de spus și fiecare clădire ceva unic pentru a impresiona.

Fabrica de Vacante știe ce înseamnă să dorești să experimentezi ceva mai mult decât un simplu tur al orașului, așa că îți propune un pachet unic în care nu numai că vei vizita cele mai importante atracții, dar vei cunoaște și latura culturală a acestui oraș vibrant. Și ce mod mai bun de a o face decât vizitând teatrele sale celebre și zonele istorice?

Deci, te-ai decis. Ai ales un city break în Londra cu Fabrica de Vacante și te afli pe punctul de a pleca spre unul dintre cele mai emblematice orașe din lume. Orașul care găzduiește Parlamentul, Tower Bridge, London Eye și, desigur, Regina însăși.

Când ai ajuns în Londra, te surprinde diversitatea și vitalitatea orașului. Este așa cum visai – vechi, dar nou, strălucitor și plin de viață. În stânga, autobuzele roșii cu două nivele umplute cu turiști entuziaști. Apreciezi desăvârșirea cu care toate elementele acestei metropole conviețuiesc în armonie perfectă.

Primul stop al călătoriei tale îți oferă o panoramă asupra orașului – London Eye. Ochii ți se măresc de uimire când sfera uriașă aduce întregul Londra la picioarele tale. Spre stânga vezi numitul Big Ben, în dreapta râul Tamisa se întinde cât vezi cu ochii și dincolo, acoperișurile negre ale străzilor ce se întind spre cer.

După aceea, dai o fugă la Buckingham Palace și Windsor Castle pentru a-i saluta pe monarhi. Și, desigur, o vizită la British Museum este obligatorie. Fabrica de Vacante știe că doresti să te scufunzi în istoria Regatului Unit, și în acest scop a inclus în acest city break de la Londra și cea mai mare atracție istorică: Stonehenge.

Și dacă ești un iubitor al artei, vei fi încântat de vizitele programate la cele mai prestigioase muzee și galerii de artă, printre care National Gallery, Tate Modern și Victoria and Albert Museum.

De-abia aștepți să înceapi marșul prin West End, străzile vibrantului district de teatru al Londrei. Aici este locul unde vei avea ocazia să asculți unele dintre cele mai bune piese de teatru și comedii muzicale din lume. Fabrica de Vacante a pregătit pentru tine o seară parcă desprinsă dintr-un vis, cu spectacole live în cele mai faimoase teatre din Londra.

Acest city break Londra va fi mai mult decât un simplu tur al orașului, va fi un spectacol de light-show, un turneu de istorie plin de culoare și un prilej de a descoperi o altă față a Angliei pe care nu o găsești în cărți sau în filme.

Deci cand auzi: “London Calling”, nu îți rămâne decât să răspunzi chemării și să te găsești aruncat în palpitantul inima a Angliei, pe aleea straină, dar familiară a unei noi aventuri.