Exista mai multe criterii dupa care se alege o poseta

Geanta potrivita poate juca un rol important intrucat ajuta la completarea oricarei tinute si la evidentierea celor mai frumoase trasaturi. Totodata, daca aceasta se alege cu inspiratie, atunci poate fi purtata in diferite conditii, chiar si mai multe luni la rand, asa ca daca esti in cautarea unor genti dama pe care sa te poti baza, atunci poti apela la Wild Inga. Sunt mai multe criterii de care trebuie sa tii cont pentru a lua o decizie inspirata, iar totul incepe cu lungimea.

Lungimea potrivita

Astfel, este important sa se constientizeze faptul ca locul in care ajunge geanta va fi accentuat, ceea ce presupune ca aceasta este o ocazie potrivita pentru a distrage atentia de la alte defecte, fie pentru accentuarea celor mai frumoase trasaturi. Bineinteles, optiunile sunt foarte variante in acest sens, motiv pentru care la Wild Inga ai posibilitatea de a face cea mai buna alegere.

Marimea ideala

De asemenea, trebuie sa se tina cont si de marimea gentii, tendinta fiind aceea de optare pentru unele mai mari, care sunt mai incapatoare si pot fi purtate in diferite conditii, insa in realitate acestea aduc numeroase limite. Mai mult, si cele mai mici, precum plicurile sunt populare, insa acestea sunt preferate in cazul ocaziilor speciale, intrucat dimensiunile lor sunt mai compacte, motiv pentru care nu sunt la fel de practice.

Forma perfecta

Forma gentii ar trebui sa o puna in valoare pe cea a corpului, astfel ca acesta este un alt criteriu care poate fi folosit in propriul avantaj. De exemplu, in cazul femeilor inalte si slabe se pot alege posetele rotunde, pe cand femeile mai scunde ar trebui sa se orienteze catre gentile cu unghiuri ascutite, care sa distraga atentia.

Stilul preferat

Aici totul tine de gusturi, motiv pentru care cine alege genti dama de la Wild Inga are la dispozitie o multime de variante. Asadar, se poate opta pentru una care sa fie purtata in viata de zi cu zi, care sa fie suficient de spatioasa pentru a gazdui toate obiectele importante, insa nu trebuie omise nici cele mai compacte, care sunt perfecte pentru activitatile mai speciale, precum o iesire in club, la restaurant sau participarea la o aniversare.

Practicalitate

Chiar daca o geanta este un accesoriu, care are rolul de completare a unui outfit, este important ca aceasta sa fie perfect functionala si sa fie practica, capitol la care produsele de la Wild Inga stau foarte bine. Acestea imbina utilul cu placutul si astfel se ajunge la niste genti de dama unicate, care vor indeplini cerintele impuse chiar si de catre cele mai pretentioase femei. Asadar, raportul calitate – pret este unul important si merita luat in calcul de fiecare data cand se face o asemenea alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *