Egregora – un loc de suflet si un azil pentru batrani cu Alzheimer din Bucuresti

Grija pentru parintii sau bunicii nostri care afla deja la o varsta onorabila devine din ce in ce mai mare, mai ales in momentul in care acestia sufera si de o serie de afectiuni specifice varstei, ca de exemplu Alzheimer. Cu totii stim ca persoanele care se confrunta cu aceasta boala au nevoie sa fie supravegheati in permanenta si, evident, au nevoie de o ingrijire speciala.

Foarte mult dintre noi suntem preocupati la locurile de munca pe care le avem si, cu greu, reusim sa ne impartim intre resposabilitatile de familie si cele ce tin de viata profesionala. Astfel, alegerea unui azil de batrani Alzheimer Bucuresti este o varianta potrivita prin care putem sa ne asiguram ca varstnicii pe care ii iubim atat de mult si care au nevoie de o grija aparte beneficiaza de tratamente potrivite si sunt supravegheati de o echipa de medici si personal ingrijitor specializate.

Raportat de starea fiecarui pacient, avem competenta de a elabora retete in cabinetele medicale si urmarim aplicarea unui program de integrare si redobandire (pe cat posibil) a unui grad cat mai mare al calitatii si independentei motrice. Echipa noastra acorda o atentie deosebita si ajutor in absolut toate activitatile zilnice de care pacientii au nevoie si ne referim aici la: igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie, etc.

De asemenea, asiguram servicii de monitorizare a starii de sanatate, coordonare, recuperare, ameliorare, controlul sanatatii, etc. Totodata, acordam servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boli degenerative Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, tratamente antiescare, sonde urinare, gestionarea situatiilor ce impun sonde nazo-gastrice, etc.

Gasirea unui azil batrani Alzheimer Bucuresti poate parea un pas destul de simplu, pentru ca numarul centrelor care se ocupa de acest aspect este unul generos, insa la Egregora pacientii nu se simt ca la un azil oarecare, ci avem grija sa le dam sansa de a se integra intr-o noua familie, asigurandu-i de toata afectiunea si spiritul de ajutorare de care dam dovada in toate actiunile noastre zilnice.

Asadar, oferim programe intense de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice, pentru ca pacientul sa se poata descurca singur si sa isi recapete increderea in propriile sale forte cat mai curand cu putinta. Mai mult decat atat atat, avem grija sa le oferim varstnicilor meniuri de alimentatie corespunzatoare varstei lor, fiecare serviciu pentru pacientii nostri fiind gandit individual, personalizat. De asemenea, igiena si activitatile recreative fac si ele parte din ordinea prioritatilor pe care le respectam in vederea unei bune desfasurari si a determinarii unor rezultate favorabile pentru pacientii de la Egregora.