Cele mai bune gene false 3D – aspect natural și volum de invidiat

Genele false au devenit o alegere populară în industria frumuseții, ajutând femeile să obțină un aspect dramatic și voluminos al ochilor. Dar cum alegi cele mai bune gene false 3D pentru un look de invidiat? Ce sunt de fapt genele false și cum funcționează? 

Această inovație se aplică pe linia naturală a genelor făcând machiajul să arate mai bogat, mai natural și mai pătrunzător. Se numesc gene false 3D pentru că oferă un aspect tridimensional. Este suficientă o singură utilizare pentru a le remarca adevărata valoare. Fabricate din fibre sintetice, cum ar fi poliester sau nailon, genele false sunt disponibile într-o gamă largă de culori și lungimi. Se pot fi aplica în câteva minute, folosind un adeziv special, care este sigur pentru zonele sensibile ale ochilor. 

Genele false 3D sunt o modalitate simplă și accesibilă prin care poți obține aspectul dorit fără a fi necesară o vizită la salonul de înfrumusețare. Cu toate acestea, este important să iei toate măsurile de precauție pentru a evita deteriorarea genelor naturale, printr-o aplicare corectă și sigură. Citește instrucțiunile pas cu pas și respectă toate sugestiile oferite de specialiști. 

Rainbow Glam este unul dintre cele mai îndrăgite magazine online unde poți găsi gene false dedicate profesioniștilor la prețuri accesibile. Produsele și accesoriile disponibile pe site sunt atent selectate de la brand-uri renumite. Aici găsești o gamă largă de stiluri, lungimi și forme pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor tale. 

Cum să îngrijești genele false pentru a le menține într-o stare perfectă

Deși genele false 3D sunt o alegere ideală în rândul femeilor, pentru a le menține într-o stare perfectă și pentru a prelungi durata de viață, Îngrijire adecvată este mai mult decât necesară. Când vrei să le îndepărtezi, evită mișcările bruște, Practic, nu le smulge de la bază, deoarece acest lucru poate deteriora atât firul sintetic, cât și cel natural. În schimb, le poți îndepărta cu ajutorul unei pensete. Trage ușor banda de la marginea exterioară spre cea interioară.

După îndepărtarea genelor false, este important să le cureți pentru a îndepărta resturile de lipici și machiaj. Folosește o dischetă de bumbac și un demachiant. În cazul în care genele au resturi de lipici persistent, aplică o soluție curățat specială. Mai mult decât atât, pentru a le prelungi durata de viață, este important să le păstrați într-un loc uscat și curat. Evită să le ții în baie, deoarece umiditatea poate deteriora firele de păr, ducând la deformarea acestora. Indicat este să le depozitezi într-un recipient special, într-un loc uscat și ferit de umiditate. 

Nu uita că lipiciul este unul dintre cele mai importante elemente în îngrijirea genelor false. Este important să alegi un adeziv de calitate pentru a preveni căderea genelor false și pentru a asigura o aderență puternică. Înainte de aplicarea lipiciului, asigură-te că genele sunt curate și complet uscate.