Cand iti trebuie o motopompa

Aici pot fi gasite mai multe tipuri de pompe de apa, dar nu exista o motopompa ideala pentru fiecare ocazie. Motopompele sunt utilizate in principal pentru a evacua cantitatile de apa acumulate ca urmare a unei inundatii pentru a reduce timpii de oprire a activitatii si perioada de mentenanta. Atunci cand se doreste achizitionarea unei motopompe, aceasta ar trebui evaluata pe baza performantelor, a timpilor redusi de intrerupere, a durabilitatii si a pretului. O mai buna intelegere a pompelor de apa va fi importanta pentru reducerea costurilor operationale, cresterea durabilitatii pompei si a performantelor sistemelor, iar pentru a afla informatii detaliate cu privire la motopompele disponibile vezi produsele Unelte-Export.

De ce am nevoie?

Motopompele sunt niste instrumente utile pentru o varietate de activitati rezidentiale, comerciale  si agricole, iar o pompa de apa este ideala pentru a se scurge apa dintr-un subsol inundat, pentru a scurge si umple o piscina, un jacuzzi sau un iaz, in drenarea pajistilor inundate, in scopuri de irigare pentru agricultura, pentru distribuirea ingrasamintelor si a pesticidelor sau in cazul diverselor alte sarcini, inclusiv in scopuri de constructie. Locurile care cel mai probabil detin deja o motopompa includ spitale, scoli, gospodarii si cele mai multe puncte de vanzare comerciale, iar atunci cand cumparatiun astfel de dispozitiv, este important sa luati in considerare anumiti factori.

Cum se aleg?

Atunci cand faceti cumparaturi pentru o pompa de apa exista diferite elemente de luat in considerare, iar toate pompele de apa sunt masurate in capacitate de descarcare sau debit pe minut, refularea pe verticala, refularea pe orizontala si consum. Debitul este viteza de trecere a apei de la sursa la punctul de descarcare, masurat in litri pe minut si cest factor ofera puterea de a misca rapid apa. Refularea pe verticala este distanta verticala de la sursa de apa la pompa si acest lucru este important pentru cei care doresc scurgerea unui subsol sau a unui iaz adanc. Refularea pe orizontala reprezinta distanta totala de la sursa de apa pana la punctul de destinatie sau de drenaj, iar acesta este un indice in ceea ce priveste puterea de a deplasa apa pe o anumita distanta.

Motopompe profesionale pe benzina

Pompele de apa alimentate cu benzina sunt frecvent intalnite pe santiere si in ferme fiind folosite pentru irigatii. Cu ajutorul motoarelor puternice, aceste dispozitive pot deplasa sute de litri de apa pe minut, iar daca sunteti in cautarea unei motopompe pentru a evacua o cantitate considerabila de apa, cum ar fi un subsol inundat, o astfel de motopompa este ceea ce aveti nevoie. Important de retinut ca pompele alimentate cu benzina produc emisii de monoxid de carbon si din acest motiv trebuie folosite in exterior. Pentru evacuarea unui subsol inundat, veti avea nevoie de un furtun care sa va permita sa plasati pompa in aer liber in timp ce utilizati furtun de aspiratie, asa ca vezi produsle Unelte-Export si ia acum cea mai inspirata decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *