Am gasit cine sa ma ajute sa am grija de greutatea mea

A avea o viata sanatoasa presupune o alimentatie sanatoasa, acesta fiind un subiect intens mediatizat de o lunga perioada de timp, dar mai ales in ultimii ani acest interes a fost accentuat. Principiile unei vieti sanatoase sunt foarte simple si au doar conscinte eficiente asupra organismului tau.

Daca pana in prezent ai fost una dintre persoanele careia nu i-a pasat foarte mult ce mananca, nu este prea tarziu sa incepi de acum si sa adopti o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Cu ajutorul suportului oferit de coach-ul Raluca Mihaela va fi mult mai usor sa respecti cateva sfaturi si sa le transformi in reguli simple de viata, care sa te ajute sa fi in forma, sa te feresti de diferite afectiuni si sa iti pastrezi silueta.

Prima regula pe care trebuie sa o respecti asa cum sustine si nutritionistul Raluca Mihaela este sa respecti cele trei mese principale si sa nu ai masa principala a zilei seara, inainte de culcare deoarece in primul rand te vei simti lipsit de energie pe parcursul zilei care precede masa, vei dormi prost dupa respectiva masa, si nu in ultimul rand, te vei ingrasa.

O alta recomandare este sa te feresti de prajeli, deoarece acestea sunt cei mai mari dusmani ai siluetei si ai sanatatii, intrucat presupun o cantitate de grasime de care nu ai nevoie, dar pe care o introduci in organism. Cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci este sa renunti la ele definitiv!

Pe de alta parte, nu conteaza doar ceea ce mananci, ci si cum combini alimentele. Vor trebui respectate o serie de reguli deoarece in lipsa lor, calitatea sanatatii tale ar putea fi afectata.

Printre regulile pe care va trebui sa le respecti, asa cum te indruma nutritionistul Raluca Mihaela este sa eviti pe cat posibil supraindulcirea, sa controlezi cantitatea de sare din mancare, sa inlocuiesti sucurile cu variante mult mai sanatoase, sa incluzi in dieta fibrele, sa te feresti de excese.

Prin colaborarea cu nutritionistul Raluca Mihaela te vei putea bucura de tot sprijinul pe parcursul programului cu ajutorul sesiunilor saptamanale de coaching care vor fi adaptate nevoilor tale astfel incat sa fie obtinute rezultatele dorite si mentinute o perioada cat mai lunga de timp. Daca tot am specificat de obiective, merita sa mentionam faptul ca te vei putea bucura de materiale relevante care sa iti aduca un plus de informatii si motivatie, care intotdeauna vor face diferenta intre ceea ce ne dorim si ceea ce realizam cu adevarat.

Nu mai pierde timpul si apeleaza la specialistul tau in nutritie, Raluca Mihaela accesand www.ralucamihaela.ro. Specialistul tau va fi alaturi de tine atunci cand ai mai mare nevoie de acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *