Alege case create din materiale practice pentru un viitor mai bun

Se spune că viitorul este în mâinile noastre, iar cei de la dumbrava47.ro sunt cum nu se poate mai conștienți de acest lucru. Acesta este motivul principal pentru care vin pe piață cu o sugestie inovativă, care nu numai că schimbă paradigma consumului inutil de materiale de construcție, dar facilitează și aspecte care în acest moment sunt pe prima pagină din punct de vedere social. Unul dintre ele este poluarea și felul în care risipa resurselor influențează din ce în ce în ce mai rău Planeta. Astfel, casele ecologice din Buzău, pe care cei de aici le construiesc sunt poate o soluție de viitor, care cu certitudine va începe să prindă din ce în ce mai mult contur în anii ce urmează. Noutatea principală la aceste locuințe este că ele sunt realizate din materiale ecologice 100%, ceea ce în vremurile noastre este o îmbunătățire semnificativă pentru planetă. Ele sunt realizate din pereți de cânepă,  care respiră, evitându-se în acest fel condensul și nu numai, cu izolații din lână. În același timp vei avea la îndemână o structură și un acoperiș realizate din lemn masiv, care vor asigura o durabilitate de excepție a casei.  

Consum mult mai mic de electricitate 

Deși poate la un nivel general, ar putea părea o investiție prea mare, dacă privești lucrurile în perspectivă, nu ai cum să ratezi beneficiile pe care le vei avea. O astfel de reședință este cu certitudine avantajoasă din punct de vedere a tot ceea ce ține de consumul de energie pe care îl  propune. Astfel, orice construcție de acest fel respectă standardele de casă low energy, lucru care poate să te ajute să economisești sume mari de bani în timp. În esență, cei 108,5 mp utili dintr-o asemenea locație au un consum de energie similar cu cel al unei garsoniere de 25 mp. 

Rezistență foarte mare în timp 

În esență, aceste case au o bază de beton armat, care poate asigura o rezistență seismică de până la 9 grade Richter, care este garantată timp de 100 de ani. Timp în care acoperișul și tabla au o eficiență și durabilitate de 30 de ani, iar pereții din cânepă 80 ani.

Practice din punct de vedere economic

Totodată, dacă ești una dacă această casă este a doua reședință și este folosită mai puțin de 3 luni pe ai, vei putea avea ocazia să o dai spre închiriere și să primești o sumă de bani fără să faci efort suplimentar în acest sens. De asemenea, casele ecologice din Buzău sunt amplasate într-o zonă turistică, ceea ce facilitează serviciile de acest fel, motiv pentru care vei avea de câștigat și din acest punct de vedere.