Telefonul meu arata ca nou

Probabil ca orice persoana si-ar dori sa foloseasca cele mai noi modele de telefoane, insa uneori achizitionarea acestora chiar nu este justificata, in special atunci cand unele modele mai vechi inca sunt foarte fiabile. De exemplu, cine detine un iPhone 6 nu are nevoie de ceva mai nou atat timp cat telefonul actual se dovedeste a fi eficient. In schimb, o mica neatentie poate lasa in urma telefonul cu ecranul spart, caz in care trebuie sa fie luate masuri? Nu stii unde? Cauta un service display iPhone 6 si cu siguranta vei auzi de PrestigeGSM.

Nu ai nevoie de bugete mari

In primul rand este bine de stiut ca nu ai nevoie de bugete mari atunci cand trebuie sa inlocuiesti display-ul defect al telefonului tau. Cu siguranta, pretul este unul dintre motivele principale pentru care multe persoane aleg sa amane luarea unei decizii in acest sens, insa este bine de stiut ca tarifele sunt foarte avantajoase. De exemplu, pentru un iPhone 6 pretul este de numai 200 de lei in cazul ecranului OEM, pe cand daca preferi unul original Apple trebuie sa platesti in plus doar 100 de lei.

Totul se va rezolva imediat

In al doilea rand, stii ca la PrestigeGSM ai nimerit unde trebuie nu numai pentru ca tarifele sunt avantajoase, ci si pentru ca totul se va rezolva in cel mai scurt timp. Pentru inlocuirea ecranului oricarui telefon se aloca numai 20 de minute, urmand ca mai apoi telefonul tau sa fie ca nou.

Pentru multe alte tipuri de telefoane

Serviciile sunt valabile pentru toate modelele de telefoane, incepand de la cele mai noi si pana la cele lansate in urma cu cativa ani, motiv pentru care daca esti in cautarea unui service pentru display iPhone 6, aici ai nimerit unde trebuie.

Faci programare si mergi cand poti

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa piarda timpul, ci sa profite la maxim de cel disponibil, asa ca la PrestigeGSM ai tocmai aceasta ocazie pentru ca poti sa faci programare si sa mergi exact la ora si data pe care le alegi, iar telefonul tau va fi rezolvat imediat.

Experienta isi spune cuvantul

Ai nimerit unde trebuie pentru ca specialistii de la PrestigeGSM au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care stiu cum sa lucreze cu fiecare telefon in parte, asa ca acesta va fi ca nou.

Doar piese de calitate

Bineinteles, se folosesc si cele mai de calitate piese, ceea ce garanteaza obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor, asa ca nu conteaza daca ai nevoie de service display iPhone 6 sau oricare alt model, aici stii ca ai nimerit unde trebuie si ca orice problema a telefonului tau va fi rezolvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *