Fiecare persoana poate sa obtina finantarea pentru dezvoltarea oricarui proiect

In ziua de azi tinerilor antreprenori li se propun conditii tot mai avantajoase pentru a-i stimula sa isi dezvolte ideile, insa dintotdeauna cea mai mare problema este cea a obtinerii finantarii necesare. Institutiile financiare obisnuite impune, adesea, conditii stricte, motiv pentru care e dificil sa se obtina fondurile necesare. Totusi, oricine merita sa afle mai multe despre finantare persoane juridice prin omnicredit intrucat toata lumea se poate bucura de solutiile disponibile aici.

Ce este Omnicredit

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce este Omnicredit. Omnicredit reprezinta prima platforma fintech din Romania si ofera mai multe solutii de finantare pentru afacerea ta. Serviciile sunt dedicate persoanelor juridice, dar pe viitor si persoanele fizice se vor putea bucura de acestea. Asadar, merita sa te intersezi de finantare persoaje juridice prin omnicredit si sa descoperi toate avantajele promise.

Microcredit

Trebuie sa stii ce este microcreditul aici pentru ca acesta iti poate finanta afacerea, e simpu si usor de accesat, adica exact ceea ce poate avea nevoie un tanar antreprenor care isi doreste sa isi puna ideile in practica. Foloseste calculatorul disponibil pe site, alege suma de care ai nevoie si perioada de rambursare si astfel stii instant cat ai de platit in total si care este rata lunara.

Scontare

Scontarea reprezinta un alt serviciu foarte util venit din partea Omnicredit. Astfel, daca in domeniul in care iti desfasori activitatea clientii platesc cu bilete de ordin sau cec-uri, cu siguranta, ai fost pus in situatia neplacuta de a fi nevoit sa astepti cu sufletul la gura data scadentei pentru a le putea incasa. Totusi, cu ajutorul Omnicredit le vei putea incasa chiar astazi, simplu si fara nicio bataie de cap, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa iti dai peste cap finantele.

Factoring

De asemenea, fiecare antreprenor trebuie sa stie si despre factoring care reprezinta o alta modalitate ideala prin care se pot accelera incasarile unei afaceri. Cu alte cuvinte, daca vinzi produse sau servicii care sunt facturate la un anumit termen, de la 30 pana la 90 de zile, nu mai trebuie sa astepti data scadentei pentru ca le poti incasa pe loc cu ajutorul Omnicredit. E simplu, iti cesionezi creantele si te bucuri imediat de bani.

Ai parte de consiliere

Trebuie avut in vedere si faptul ca la Omnicredit ai parte de consiliere, lucru ideal in conditiile in care fiecare antreprenor trebuie sa aiba macar notiuni minime din domeniul financiar. Astfel, alaturi de specialistii de aici intotdeauna se vor putea gasi cele mai bune solutii pentru fiecare situatie in parte.

Pentru orice idee de afacere

Oricine se poate bucura de serviciile Omnicredit intrucat nu sunt impuse deloc limite, asa ca nu conteaza daca ai propriul magazin online care comercializeaza electronice si electrocasnice, fie un butic cu haine pentru femei sau o florarie, posibilitatile sunt nenumarate.

Mai comod online

E mult mai simplu sa beneficiezi de finantare persoane juridice prin Omnicredit in conditiile in care activitatea se desfasoara exlcusiv online. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa te complici cu fel si fel de proceduri care sa iti atraga batai de cap, cand totul se va rezolva imediat la Omnicredit.

Eviti birocratia

Nu in ultimul rand, nu numai ca aici ai parte de consiliere din partea specialistilor nostri bine pregatiti, insa ai si ocazia de a evita birocratia, cea care pune bete in roate multor afaceri. Nu ai griji si nici probleme la Omnicredit pentru ca toate procedurile sunt bine stabilite si organizate, astfel ca e foarte simplu sa obtii finantarea de care are nevoie afacerea ta, dar si sa te bucuri de mult profesionalism si de indrumare din partea consilierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *