Examenul de bacalaureat nu trebuie sa aduca stres

Examenul de bacalaureat nu este atat de speriat, cu toate ca reprezinta cel mai important pas din viata unui licean. Bineinteles, o nota cat mai mare deschide usile catre tot mai multe posibilitati de a studia la diferite universitati prestigioase, atat din Romania, cat si din restul lumii. Astfel, daca iti doresti sa inveti cat mai eficient si sa nu ai grija tocitului, Emedi este locul potrivit catre care sa te orientezi. Aceasta este o platforma cu teste bacalaureat ce se dovedeste a fi foarte utila si promite mai multe avantaje.

Orice informatie in acelasi loc

De acum poti sa spui adio tuturor cartilor si culegerilor pe care le foloseai pana acum pentru a avea acces la toate informatiile necesare, cand totul este mult mai simplu cu Emedi. In cadrul acestei platforme gasesti tot ce conteaza si tot ce ai nevoie pentru a putea invata eficient si pentru a te apropia de o nota cat mai mare la examenul de bacalaureat.

Pe toate device-urile

In plus, Emedi este disponibil atat in versiunea de mobil, cat si de desktop, astfel ca poti sa inveti in cele mai bune conditii de acasa sau de la biblioteca, fie de fiecare data cand esti pe drum si vrei sa mai verifici cum stai cu anumite notiuni.

Ai parte de feedback in timp real

Foarte important este si faptul ca ai parte de feedback in timp real, pentru ca pe aceasta cale vei identifica cu usurinta subiectele pe care nu le stapanesti atat de bine si vei sti cand trebuie sa iti aprofundezi cunostintele si unde sa insisti. Emedi este ca un profesor pe care il ai la dispozitie oricand iti doresti, tocmai pentru a-ti fi cat mai usor sa te pregatesti asa cum trebuie pentru examen.

Profiti de timpul pe care il ai la dispozitie

Pentru ca examenul de bacalaureat bate la usa este important ca orice elev sa profite de timpul pe care il are la dispozitie. Astfel, pentru ca ai acces la Emedi si in versiunea de mobil, de fiecare data cand iesi din casa si ai niste timp liber, poti sa mai repeti materia si sa inveti notiunile pe care nu le stapanesti atat de bine pe cat ti-ai dori.

Cele mai avantajoase pachete

In primul rand, daca nu esti convins inca de utilitatea acestei platforme, poti sa o testezi pentru doua zile la pretul de numai 10 lei. Mai departe, cu siguranta, vei fi convins, astfel ca accesul pentru o luna pe platforma costa numai 35 de lei, pe cand pentru doua luni tariful devine mai avantajos, asa ca vei achita 59 de lei. Totusi, cea mai buna varianta este cea la 89 de lei pentru a avea acces timp de trei luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *