Cum se poate promova o afacere cu ajutorul masinii

Din ce in ce mai mult am vazut pe strazi masini inscriptionate. Inscriptionarea auto este de fapt un continut informativ sau o imagine pe o suprafata deja finisata, ce are scopuri diverse, printre care, cosmetizarea estetica, promovarea publicitara, consolidarea brandingului firmei. Stickerele auto fac parte din categoria inscriptionare auto. Acestea sunt de fapt bucati de folie autocolanta reprezentate de texte sau imagini care se pozitioneaza pe suprafata pe care se doreste a fi atasate, cu ajutorul unei folii speciale de transfer. Aceasta folie va ajuta foarte mult in aplicarea precisa a stickerului. Stickerele pot fi realizate sub forma printata sau in forma decupata cu ajutorul dispozitivului de imprimare si taiere cutter-plotter.

Inscriptionarea auto reprezinta inserarea unui continut informativ sau de imagine pe o suprafata deja finisata care are scopuri diverse, printre care, cosmetizarea estetica, promovarea publicitara, consolidarea brandingului firmei etc.
In momentul de fata totul este simplu pentru ca datorita www.autoprint.ro, in cazul in care se doresc inscriptionari autoturisme, se pot face atat cu mesaje predefinite, cat si cu mesaje particularizate in functie de fiecare client. Se poate opta pentru orice fel de font, de culoare, iar mesajul poate fi inscriptionat pe autoturismul clientului.

Echipa de la autoprint.ro foloseste doar materiale de cea mai inalta calitate, care vor garanta o inscriptionare reusita, indiferent de tipul autoturismului, de dimensiunea fontului sau de culoarea pentru care s-a optat.

Firma se ocupa de inscriptionari auto, indiferent ca este vorba de masina mica, SUV, masina sport, autoutilitara, autocar, camion, mobra, moped sau motocicleta. De altfel se pot realiza colantari auto integrale sau partiale, colantari care sunt de cea mai buna calitate. Firma da posibilitatea clientilor de a opta doar pentru achizitia materialelor pentru print sau se poate beneficia inclusiv de serviciul de colantare.

Prin inscriptionarile pe care firma le pune la dispozitia clientului, ii da acestuia posibilitatea de a alege unul din modelele predefinite din care sa se aleaga fontul sau modelul care se doreste a fi inscriptionat, si mai mult decat atat, vi se pot propune anumite modele de design in functie de cereri si preferinte.

Printre avantajele inscriptionarilor auto se numara costurile foarte mici in comparatie cu alte metode de promovare, publicitate outdoor mobila, o masina inscriptionata fiind pana la urma, un agent de vanzari mobil, fara nici un efort.

O firma isi poate face un numar mare de clienti fara nici un efort folosind o tehnologie ultra-moderna de imprimare a materialelor de inalta calitate.

Materialele folosite sunt performante, rezistente la interperii si temperaturi extreme. Se poate realiza orice model se doreste, iar preturile variaza in functie de complexitate.

In concluzie, din momentul infiintarii firmei si pana in prezent sunt sute de clienti multumiti de serviciile propuse, astfel ca pentru a beneficia si dumneavoastra de avantajele colaborarii cu noi, va asteptam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin formularul de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *