Cei de la Stemsure mi-au raspuns la fiecare intrebare

Daca nu ai mai auzit pana acum de celule stem, cu siguranta, ar trebui sa afli toate informatiile care sunt importante, intrucat tratamentele nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, ci dimpotriva, se dovedesc a fi foarte populare. Asadar, poti face o vizita bancii noastre de celule stem pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea lua o decizie cu privire la acestea.

Tot profesionalismul

Aici ai parte de tot profesionalismul necesar, iar cei de la Stem Sure au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care toti cei care ajung aici sunt pe deplin multumiti. Bineinteles, cele mai inalte performante sunt atinse dupa ani intregi in care activitata s-a dedicat acestui sector, astfel ca de acum stii la cine sa apelezi cand vrei sa afli mai multe despre celulele stem.

O banca privata

In plus, aceasta este o banca privata, care, spre deosebire de cea publica, promite cateva plusuri importante pe care merita sa le descoperi. Astfel, cei care depoziteaza celulele sunt cei care decid modul in care urmeaza a fi folosite acestea, pe cand in cazul bancilor publice, donarile sunt facute anonim, urmand ca celulele sa fie utilizate in functie de nevoi, ceea ce presupune ca donatorii nu vor avea certitudinea ca se vor putea folosi vreodata de acestea.

Diferite surse de prelevare

Exista mai multe surse din care pot fi prelevate celulele stem, iar maduva osoasa este una dintre cele mai comune. Totusi, exista o sursa si mai buna: sangele cordonului ombilical. Prelevarea trebuie sa se faca imediat dupa sarcina, in caz contrar sursa este irosita, iar procedura este foarte simpla, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de batai de cap din acest punct de vedere.

Depozitare in conditii adecvate

Oricand poti face o vizita bancii noastre de celule stem pentru a vedea ca depozitarea se face in conditii adecvate, motiv pentru care celulele stem vor putea fi folosite imediat dupa depozitare, fie cateva zeci de ani mai tarziu, pentru ca performantele vor fi aceleasi.

Pentru nenumarate tipuri de tratamente

Celulele stem se dovedesc a fi ideale pentru tratarea a nenumarate probleme, iar posibilitatile sunt foarte variate in acest sens, asa ca putem aminti de leucemie, diferite forme de cancer, diabet de tip 1 si inca 80 de afectiuni serioase si se asteapta ca in viitor sa creasca numarul bolilor care pot fi tratate cu succes.

Acesta este viitorul

Asadar, se poate spune ca celulele stem reprezinta viitorul medicinei intrucat acestea sunt foarte versatile si stau deja la baza tratarii a nenumarate afectiuni, fara a fi nevoie de proceduri complicate, fara riscuri, fara durere, fara anestezie, beneficiile sunt nenumarate, asa ca merita sa le descoperi chiar acum pe toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *