Cam ce putere ar trebui sa aiba un aparat de aer conditionat pentru dormitor?

Este de la sine inteles ca in fiecare locuinta ar trebui sa se gaseasca un aparat de aer conditionat intrucat acesta este ideal in orice perioada a anului, incepand de la cele mai calduroase zile ale verii si pana la temperaturile negative ale iernii. Totusi, exista o multime de posibilitati, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu se descopere prin magazine cele mai grozave optiuni, in functie de nevoi. Cele mai cautate sunt acele aparate de 9000 BTU intrucat puterea este una care se dovedeste a fi potrivita in cadrul celor mai multe dintre incaperi obisnuite ale unei locuinte.

Preturi corecte

In primul rand, aceste dispozitive pot fi achizitionate la cele mai corecte preturi de la Eastshop, unde gama este foarte variata, iar produsele provin doar de la cele mai cunoscute branduri, care sunt foarte fiabile, astfel ca aici putem aminti de Hitachi, Haier, LG, Samsung, Midea, Fujitsu si multe altele.

Mai comod noaptea

In al doilea rand, exista mai multe studii referitoare la calitatea somnului si s-a determinat ca o valoare de circa 19 grade este ideala pentru un somn cu adevarat odihnitor. Bineinteles, asemenea valori sunt dificil de obtinut pe toata durata anului, insa nu si cu ajutorul unui aparat de aer conditionat care poate fi folosit 12 luni pe an.

Usor de intretinut

Totodata, nimeni nu va avea parte de griji referitor la intretinere intrucat cele mai noi aparate de 9.000 BTU sunt foarte prietenoase la acest capitol. De cele mai multe ori este de ajuns ca filtrul de aer sa fie inlocuit ocazional, in functie de cerintele fiecarui producator, insa in cazul celor mai moderne optiuni filtrele de aer dispun de o functie speciala de autocuratare, ceea ce presupune ca interventiile pentru intretinere sunt minimizate.

Eficienta maxima

Pentru eficienta maxima intr-un living de dimensiuni obisnuite se pot alege aparate de 9000 BTU intrucat acestea nu sunt nici foarte puternice pentru a duce la un consum suplimentar inutil, dar nici nu sunt prea slabe pentru a fi nevoite sa lucreze la capacitate maxima pentru obtinerea gradului de confort asteptat.

Locul potrivit pentru instalare

In schimb, conteaza foarte mult si care este locul in care il vei instala pentru ca intr-un living nu ar trebui sa ne aflam in bataia directa a aparatului, pentru ca pe aceasta cale pot aparea diferite probleme, iar situatia se repeta si in dormitor unde, adesea, aparatul se monteaza deasupra patului.

Silentios

De asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje aduse de aparatele moderne este reprezentat de faptul ca acestea sunt foarte silentioase, ceea ce presupune ca pot fi folosite in toate incaperile, fara ca zgomotul produs sa reprezinte o problema, asa cum se intampla adesea in cazul dispozitivelor din trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *