Aventura sejului meu in Havana

Tocmai ce mi-am terminat concediul in Havana si am zis sa va spun cum a fost acolo. Stiu ca sunt multe de scris, dar eu o sa incerc sa fie cat mai concis cu putinta. Altfel, o sa va plictisiti ca sa cititi nu stiu cate randuri. Ideea principala este ca mi-a placut ceea ce am vazut si vreau sa impartasesc acest lucru cu toata lumea. Asadar, sa incep cu inceputul.

In primul rand vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult faptul ca exista o comunicare foarte buna intre personalul hotelului Plaza Havana unde am fost cazat. Oamenii care lucreaza chiar stiu sa isi faca foarte bine meseria si o fac cu cea mai mai responsabilitate. Am inteles de la inceput ca asa o sa fie, dar nu mi-am inchipuit ca o sa fie chiar asa de bine. Asta imi demonstreaza faptul ca daca vrei ceva se poate. Si se pare ca oamenii acestia vor sa isi serveasca clientii intr-un mod cat se poate de exemplar. Asadar, pentru ei nu am decat sa zic jos palaria.

Dupa activitatea exemplara a personalului hotelier pot spune ca al doilea lucru pe care l-am admirat in Havana este frumusetea locului. Sa ai un sejur in Havana este o alegere inspirata fiindca chiar ai ce vedea. Am avut oarecare ezitare sa vin aici, dar acum chiar nu regret faptul ca am venit. Am vazut locuri spectaculoase care chiar merita vazute si admirate. Plaje de o frumusete rara, oamenii de calitate si mancare buna. Cred ca acestea sunt trei ingrediente majore daca vrei sa ai parte de o vacanta de vis. Acest lucru este posibil cu un sejur in Havana. Totul de aici este extraordinar.

Personal, mie cel mai mult mi-au placut plajele. Briza oceanului te ademeneste sa stai pe plaja zi si noapte. Cred ca daca nu as fi fost cazat la hotelul Plaza din Havana cu siguranta as fi campat cu cortul pe plaja. Exact, atat de frumos este incat nu iti mai vine sa pleci de acolo.

Asadar, mi-a placut plaja foarte mult. Cu toate acestea nu a fost singurul lucru care mi-a placut. Pe langa acest lucru mi-au mai placut si magazinele foarte bogate in suveniruri de cea mai buna calitate. Acolo poti sa gasesti exact ce iti doresti. Poti sa cumperi de la bratari facute in fel si chip pana la tablouri interesante care ilustreaza Cuba si Havana.

Din punctul meu de vedere totul a fost la superlativ si cred ca se merita sa veniti aici si sa incercati sa va bronzati pe plajele insorite din Havana. Dupa ce o sa petreceti vacanta aici cu siguranta ca nu o sa regretati faptul ca ati ales o astfel  de destinatie. Eu unul stiu ca nu imi pare rau ca ma ales Havana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *