Vezi cat te costa sa organizezi o inmormantare

Cu certitudine unul dintre cele mai dificile momente din viata cu care se poate confrunta o persoana este moartea cuiva apropiat. Durerea lasata in urma nu poate fi masurata, insa si mai dificil este atunci cand trebuie sa ne ocupam de o inmormantare, in special daca nu am mai facut asta niciodata. Totusi, citeste mai multe aici despre serviciile funerare si, bineinteles, te vei convinge ca mai bine te lasi pe mainile celor mai priceputi, care se vor ocupa de toate detaliile in locul tau.

Pachetul pe care il preferi

Casa Funerara Luca iti propune mai multe pachete din care poti sa alegi, iar aici ai garantia ca vei lua cea mai buna decizie. Cel mai comun este de altfel si cel mai accesibil din punct de vedere financiar, iar acesta aduce tot ce e necesar in cadrul unei inmormantari. Aici putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea de lemn inscriptionata, de lenjeria pentru sicriu, setul de orare, mic si mare, toaletearea decedatului, preluarea de la domiciliu si asezarea in sicriu, transportul pana la biserica sau cimitir, manipularea sicriului si multe altele. Acesta costa teoretic 1000 lei, insa aceasta suma este restituita familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca nimeni nu va plati nimic pentru organizarea inmormantarii. Exista si alte optiuni, la un nivel mediu de pret, printre care si pachetul la 3926 de lei care se poate achita cu talonul de pensie, urmand ca diferenta sa fie restituita familiei. Acesta este la fel de complet, cu diferenta ca produsele folosite sunt de o calitate superioara. Totusi, cei care isi doresc ceva si mai mult, vor putea alege cel mai complet pachet, la 8026 lei, din care suma de 3013 lei va fi restituita din ajutorul de inmormantare.

Ai parte de profesionalism

Stii ca aici ai parte de profesionalism, ceea ce este foarte important atunci cand ai de-a face cu momente delicate de acest tip. Te lasi pe mana specialistilor de la Casa Funerara Luca care stiu cum sa gestioneze orice situatie astfel incat sa iti fie cat mai usor.

Depasesti mai usor orice moment

Cu siguranta, moartea cuiva drag poate lasa rani adanci in sufletele noastre, dar asemenea momente sunt mai usor de depasit atunci cand cand avem pe cineva aproape care sa ne indrume, iar acesta este unul dintre rolurile principale ale celor de la Casa Funerara Luca.

Apeleaza aici

Cu alte cuvinte, poti apela oricand la serviciile acestora pentru ca ai garantia ca ai parte de servicii profesioniste, preturi bune si de un raport calitate – pret mai mult decat ideal, astfel ca cei de la Casa Funerara Luca iti aduc toate raspunsurile de care ai nevoie.