Ma gandesc serios sa apelez la GPL

In ziua de azi este mai usor ca niciodata sa faci economii la fiecare drum parcurs, acesta fiind un lucru important pentru toti soferii in conditiile in care pretul carburantilor se apropie cu pasi repezi de pragul de 6 lei pe litru. Exista cateva solutii care promit rezultate miraculoase, insa in realitate doar kit-urile GPL se dovedesc a fi eficiente, asa ca alege MonteazaGPL si vezi ofertele disponibile aici. Investitia initiala este minima si se amortizeaza in decurs de cateva luni in functie de distanta parcursa, iar sistemele sunt destinate pentru fiecare tip de autoturism.

Cat costa?

Preturile difera in functie de tipul de sistem ales, iar cele universale sunt cele mai accesibile si pot fi achizitionate la tarife de circa 500 de euro, pe cand cele dedicate pentru un anumit tip de autoturism sunt ceva mai costisitoare, insa promit eficienta maxima. Asadar, investitia este amortizata in doar cateva luni, in functie de distanta parcursa de catre fiecare sofer, urmand ca mai apoi economiile de circa 40% la fiecare drum sa fie resimtite direct in buzunarul acestora.

Sunt afectate performantele motorului?

Contrar parerii populare ca sistemele GPL scad din performantele motorului, in realitate procentul este de numai 3%, ceea ce nici nu este sesizat de catre majoritatea soferilor. In schimb, motorul este protejat datorita faptului ca acest tip de carburant este unul mai curat, care nu are in componenta atat de multe substante nocive, iar arderile se fac complet, motiv pentru care nu vor exista depuneri pe componente. Cu alte cuvinte se prelungeste durata de viata cu cativa ani, ceea ce este bine venit in toate conditiile.

Economii pe termen lung

Avand in vedere ca la fiecare drum parcurs soferii ajung sa plateasca cu circa 40% mai putin decat in cazul motoarelor cu benzina sau motorina, este de la sine inteles ca aceasta este o optiune care merita luata in calcul in toate conditiile.

Se instaleaza cu usurinta

Soferii nici nu vor avea grija instalarii intrucat procedura este simpla si se pune in practica in decurs de numai cateva ore si nici preturile pentru manopera care sunt accesibile. Pe aceasta cale se fac din nou economii, ceea ce isi doreste orice sofer, astfel ca este o solutie care, cu siguranta, merita luata in calcul.

Intretinere fara batai de cap

Alege MonteazaGPL si vei putea observa ca instalatiile GPL de aici sunt si foarte usor de intretinut, motiv pentru care nu vor atrage nicio bataie de cap pentru clienti. Este important ca sistemele sa fie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti pentru ca acestia sa se asigure ca totul functioneaza corespunzator, in caz contrar soferii risca sa fie sanctionati drastic si se vor afla in imposibilitatea de a conduce autoturismele pe drumurile publice.