Căsuță din lemn

Pici.ro este un magazin online de jucării pentru copii de toate vârstele, care să pună la dispoziția acestora o varietate de opțiuni care să vină în întimpinarea bunei dezvoltări a acestora. Cei mici sunt în continuă căutare de nou și necunoscut și prezintă o dorință foarte mare de asimila și desfășura de la vârste foarte fragede activități specifice adulților. În acest sens, jucării de tipul căsuțelor de lemn sunt cele mai eficiente variante, deoarece le oferă oportunitatea de a preîntâmpina activități pe care le văd desfășurate de către cei mari și de a le desfășura în același timp cu aceștia.

În ideea implementării mai multor opțiuni în ceea ce privește variantele de căsuță de lemn, ne-am dorit să creăm variante diverse care să servească diferitor scopuri. Așadar, pe site sunt disponibile variante care să contribuie la dezvoltarea cât mai corectă a celui mic, atât din punct de vedere fizic, cât și mental sau emoțional, punându-le la dispoziție diverse activități și provocări care să le solicite intelectul și multe alte deprinderi de bază.

Casuta multifunctionala din lemn cu multiple activitati

Varietate de jucării și căsuțe din lemn, sigure și atractive

Începând de la seturile de gătit sau coșurile de cumpărături și căsuțele pentru fetițe până la bancurile de scule sau pistele de mașini pentru băieței, puteți găsi alternative pentru orice tip de activitate, dar și pentru fiecare buget.

Materialele utilizate în confecționarea acestui tip de jucării prezintă un grad minim de duritate, astfel încât să elimine orice risc de lovire. Mai mult, nu sunt toxice și nici nu prezintă fragmente de mici dimensiuni ce ar putea fi detașate și înghițite sau care să provoace orice alt tip de leziuni. Acestea sunt realizate respectând cele mai stricte norme de siguranță, asigurând o utilizare ușoară și eficientă.

Prețuri promoționale

Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele și este important că jucăriile de bună calitate să nu reprezinte un lux, motiv pentru care la Pici.ro puteți beneficia întotdeauna de cele mai bune oferte. Astfel că, prețurile pentru astfel de articole reprezintă de asemenea un atu de bază. Așadar, produsele noastre se încadrează într-un interval de la doar nouă lei și ating suma maximă de 980 de lei, în cazul celor de dimensiuni mari și complexitate ridicată. Încercăm să propunem cele mai mici prețuri de pe piață pentru produse de calitate. În plus, asigurăm și transport gratuit oriunde în țară pentru orice comandă ce depășește pragul minim de 250 de lei și vor fi livrate în cel mai scurt timp de la momentul plasării comenzii. De asemenea, pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie, avem disponibil un program de consultații care să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie, dar și o îndrumare în vederea unei achiziții optime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *