Descopera paradisul din Phuket

Cea mai mare insula si cea mai bogata provincie a Thailandei aduce o multime de atractii, insa plajele extraordinare recunoscute la nivel mondial sunt preferatele turistilor. Phuket este deservit de al doilea cel mai mare oras al tarii, dar si de sisteme de drumuri si poduri foarte eficiente, motiv, iar cei care ajung aici la dispozitie nenumarate activitati. Cu alte cuvinte, cine alege bilete avion Phuket poate sa viziteze parcuri naturale, gradini zoologice, temple, muzee sau galerii de arta, iar fiecare dintre acestea atesta cultura bogata a regiunii. In schimb, nu au fost uitate nici barurile, cluburile si restaurantele, viata de noapte fiind foarte intensa aici.

Plasa Hat Rawai

Aceasta este considerata cea mai populara plaja din Phuket, fiind bine cunoscuta pentru cei care isi doresc sa participe la tururi ale insulei, fie sa se relaxeze in apa linistita. In partea sudica sunt gazduite numeroase ambarcatiuni intr-un port de dimensiuni modeste, insa plaja reprezinta si un loc ideal unde poate fi experimentata bucataria traditionala bazata pe fructe de mare.

Orasul

Cei care viziteaza orasul au ocazia de a se intoarce in timp, dar si de a explora istoria bogata a insulei. Mineritul a facut ca Phuket sa se dezvolte foarte mult in urma cu doua secole, iar mare parte a farmecului provine de la arhitectura portugheze specifica acelei perioade. Centrul vechi reprezinta punctul de atractie esential pentru cei pasionati de shopping intrucat au ocazia de a cumpara cele mai inedite produse.

Hat Patong

Cine alege bilete avion Phuket nu are cum sa rateze Hat Patong, care in urma a 50 de ani de dezvoltare continua s-a transformat dintr-o plaja retrasa intr-o adevarata atractie si un loc cunoscut pentru distractia pana dimineata. Hat Patong se regaseste pe partea vestica a insulei si dispune de nenumarate discoteci, baruri, cluburi, toate imprastiate de-a lungul unei singure strazi, Bangla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *